Het IMYC-onderwijs komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk en is vanaf 2016 toegankelijk voor scholen in Nederland. IMYC maakt onderdeel uit van een doorgaande leerlijn van 2,5 tot 15 jaar oud.

IMYC Nederland trekt samen met scholen op om het leren te verbeteren. De ambitie en onderwijskundige visie van de school zijn daarbij het uitgangspunt. Samen met scholen optrekken betekent ook dat we inspelen op de behoeftes van jouw school, zodat we nieuwe initiatieven kunnen realiseren. Zo wordt IMYC Wiskunde momenteel ontwikkeld, simpelweg omdat daar behoefte aan bleek te zijn.

 

Great Learning Nederland B.V.

IMYC-Nederland is onderdeel van de Great Learning Nederland B.V., waartoe ook het IPC-basisonderwijs behoort. Great Learning Nederland heeft als strategische doelstelling het leveren van een bijdrage aan het verbeteren van het onderwijs in Nederland, bij kinderen van 2,5 tot 16 jaar oud.

Nieuwsgierig naar wat IMYC op jouw school kan betekenen? Neem gerust contact op. We denken graag mee.

'Het onderwijs van Great Learning Nederland gaat naast vele jaren onderwijservaring wereldwijd uit van onderzoeken uit de hersenwetenschap.'