Ons verhaal

Het IMYC-onderwijs komt oorspronkelijk uit Engeland en is vanaf 2016 toegankelijk voor scholen in Nederland.

IMYC Nederland trekt samen met scholen in het voortgezet onderwijs op om het leren te verbeteren. De ambitie en onderwijskundige visie van de school zijn daarbij het uitgangspunt.

Om IMYC-scholen steeds weer verder te helpen in hun leerontwikkeling hebben we een aantal ondersteunende diensten en producten ontwikkeld, waaronder het lidmaatschap. Samen met scholen optrekken betekent ook dat we nieuwe frisse ideeën om het leren te verbeteren met open armen ontvangen.

IMYC is onderdeel van Great Learning Nederland B.V., waartoe ook het IPC-basisonderwijs behoort. Tonny van Driel, Paul de Gouw en Robin Belles vormen de directie. Samen met de andere IMYC’ers zijn zij je graag van dienst.

Great Learning Nederland B.V.
IMYC-Nederland is onderdeel van de Great Learning Nederland B.V., waartoe ook het IPC-basisonderwijs behoort. Great Learning Nederland heeft als strategische doelstelling het leveren van een bijdrage aan het verbeteren van het onderwijs in Nederland, bij kinderen van 2,5 tot 16 jaar oud. Tonny van Driel, Paul de Gouw en Robin Belles vormen de directie. Samen met de IPC- en IMYC-trainers en een immer behulpzame backoffice zijn zij je graag van dienst.

Great learning, Great teaching and Great fun