Zo nu en dan ontwikkelen we voorbeeldunits om leerlingen te laten kennismaken met IMYC en/of Curriculum10-14. Leraren die willen kennismaken met het concept, krijgen met deze units een goed beeld van de onderwijsfilosofie. De units zijn vrij toegankelijk voor iedereen die er baat bij heeft.

Mini-unit Sustainability

Deze unit gaat over de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties, ook wel de SDG’s genoemd.
 
De unit biedt voldoende lessuggesties voor één week. Idealiter begin je twee tot drie weken van te voren met de voorbereidingen. Er komen ook een aantal leergebieden en kerndoelen aan bod. De leerlingen ontdekken meer over SDG 7, 8, 9, 11, 12 en 17.
 

Mini-unit Sustainability

Corona-units

Voor alle tieners van middelbare en 10-14-scholen hebben we tijdens de eerste coronagolf in Nederland korte lesunits ontwikkeld. De units zijn zowel voor op school als thuis.
 
De taken zijn zo ontworpen dat de kinderen er zelf mee aan de slag kunnen. Door mee te doen, en voor leerkrachten, door op afstand contact te houden zal het leren beter verlopen. Het staat leerkrachten en scholen natuurlijk volledig vrij om het materiaal aan te passen, om zo ouders en leerlingen nog beter te helpen.
 

 

'Het onderwijs van Great Learning Nederland gaat naast vele jaren onderwijservaring wereldwijd uit van onderzoeken uit de hersenwetenschap.'