Ben je benieuwd naar IMYC op jouw school? Dan vinden we het belangrijk dat je goed voorbereid een keuze maakt.

We komen graag langs voor een kennismakingsgesprek en zijn benieuwd naar het verhaal van jouw school. Op onze beurt laten we zien wat IMYC inhoudt en wat we voor je school kunnen betekenen als je lidschool wordt. In het informatiepakket lees je alles nog eens rustig door.

Om niet meteen in het diepe te springen kunnen we je eventueel in contact brengen met IMYC-leraren. Zij vertellen je graag hoe zij onderwijs met IMYC ervaren. We bieden bovendien de mogelijkheid om een proeftraject te volgen. Dit houdt in dat je schoolteam een dagdeel getraind wordt in het gebruik van IMYC. Gedurende een periode van maximaal 3 maanden krijgt de school de gelegenheid om met één thema te werken. Dit thema wordt in overleg met de school geselecteerd. Na het proeftraject vindt er een evaluatie plaats en beslis je of je lid wordt.

Volg ook onze nieuwsbrieven of abonneer je op IMYC via je favoriete sociale mediakanalen. Dan krijg je alvast een glimp van hoe het is om met IMYC te leren.

Nieuwsbrieven | Facebook | LinkedIn | Instagram

'Het onderwijs van Great Learning Nederland gaat naast vele jaren onderwijservaring wereldwijd uit van onderzoeken uit de hersenwetenschap.'