Voor schoolleiders en leidinggevenden in het PO, 10-14-onderwijs en VO hebben we een School leader for Learning-opleiding. Hiermee haal je nog meer uit je curriculum.

School leader for learning

Deze opleiding helpt de schoolleider of leidinggevende op school vaardigheden en strategie├źn te ontwikkelen. Daarmee geef je de organisatie van het curriculum vorm en weet je de verbinding te maken met de onderwijskundige visie van de school. Je staat ook stil bij de vraag: welke competenties en leiderschapsstijl vraagt het leren en werken met IPC, Curriculum 10-14 of IMYC van mij?
 

Voor wie?

Je neemt aan de opleiding deel als schoolleider, (adjunct-)directeur, teamleider, locatieleider of IB’er. Het gaat erom dat je daadwerkelijk leiding geeft op schoolniveau en genoeg tijd en ruimte hebt voor de praktijkopdrachten. Zo voer je lesobservaties uit, maak je analyses en plannen, en bezoek je collega’s van andere scholen onder schooltijd. Werken met IPC, Curriculum 10-14 of IMYC op school is ook een vereiste.
 

opleidingen imyc
'Het onderwijs van Great Learning Nederland gaat naast vele jaren onderwijservaring wereldwijd uit van onderzoeken uit de hersenwetenschap.'