Het IMYC-lidmaatschap is onder andere bedoeld om de kwaliteit van het programma op peil te houden.

Zo ontvang je regelmatig updates van units en verschillende tips en tools voor je onderwijs. Hiervoor werken we samen met leraren en ontwikkelaars uit heel Nederland. Wij helpen je bij de implementatie van het curriculum en blijven met je sparren om samen het onderwijs op je school te verbeteren. Bij het lidmaatschap zit in ieder geval inbegrepen:

  • 10 units voor het eerste leerjaar óf 30 units voor de gehele onderbouw
  • een driejarig implementatietraject
  • coaching en deskundigheidsbevordering
  • onderdeel van IMYC-community
  • toegang tot de digitale omgeving; de Members’ Lounge

 

Het implementatietraject

Wij helpen je bij de implementatie van het programma. Je school krijgt een of meer eigen IMYC-trainers. Elke IMYC-trainer staat maximaal 25 leraren bij. In totaal plan je over drie jaar gemiddeld vier dagdelen per jaar met ons in. We stellen waar nodig een aantal trainingen af op basis van gesprekken met leraren en leerlingen tijdens het leren. Zo werken we samen aan de doelen van de school.

IMYC als basis

Als jouw school het leren van kinderen wil verbeteren en hier concreet mee aan de slag wil, zonder al te grote aanpassingen in lesrooster en jaarplanning, kun je met een aantal vakgroepen starten. Je kiest dan een aantal units, passend bij de jaarlaag die je voor ogen hebt. De IMYC-trainer helpt je daarbij en er is alle ruimte voor jullie specifieke vragen. Vaak werkt dit als vliegwiel voor een bredere ontwikkelvraag; hoe brengen we meer plezier en focus in leren én in de organisatie? We ondersteunen je school graag bij deze uitdagingen.

 

IMYC op jouw school?

Ben je benieuwd naar IMYC op jouw school? Dan vinden we het belangrijk dat je goed voorbereid een keuze maakt.

 

We helpen je graag op weg met deze website en de informatiebrochure. We komen ook graag langs voor een kennismakingsgesprek en zijn benieuwd naar het verhaal van jouw school. Op onze beurt laten we zien wat IMYC inhoudt en wat we voor je school kunnen betekenen als je lidschool wordt.

imyc voortgezet onderwijs middelbare school curriculum onderwijsconcept onderwijs
'Het onderwijs van Great Learning Nederland gaat naast vele jaren onderwijservaring wereldwijd uit van onderzoeken uit de hersenwetenschap.'