Maak kennis met IMYC. Het curriculum voor de onderbouw van de middelbare school.

Ben je benieuwd naar IMYC? Dan hebben we een mooie eerste kennismaking voor je. Op maandag 29 januari vindt namelijk het webinar ‘Kennismaken met IMYC’ plaats. Je bent van harte welkom!

 
Let op: het webinar van 29 januari is inmiddels geweest. Wil je het (nog te plannen) eerstvolgende webinar bijwonen? Vul dan gerust het contactformulier in.
 
Deze online-bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die nog niet met IMYC werkt en meer wil weten. In een uur ervaar je wat IMYC voor de docenten en leerlingen op jouw school kan betekenen. Je ontdekt dat IMYC zowel een vo-curriculum is als een onderwijsfilosofie, waarmee je als school het leren weer op één zet. IMYC leunt onder andere op wat we weten over het lerende tienerbrein. Tijdens het webinar vertellen we bovendien meer over het IMYC-lidmaatschap en wat daar de voordelen van zijn.
 

Voor wie is het webinar interessant?

Het webinar is bedoeld voor geïnteresseerde docenten, leidinggevenden en/of ander onderwijskundig personeel. Deelname is kosteloos en je hoeft je alleen maar aan te melden.
 

Het webinar bijwonen?

Het webinar begint op maandag 29 januari om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. Ben jij erbij? Geef je dan op via onderstaand aanmeldformulier.
 


    'Het onderwijs van Great Learning Nederland gaat naast vele jaren onderwijservaring wereldwijd uit van onderzoeken uit de hersenwetenschap.'