Op maandag 19 april organiseren we van 16.00 uur tot 17.00 uur de online Community Special ‘Kennisoogst & Leerdoelen’. Ben je erbij?
 
Er zijn dit schooljaar vijf Community Specials, waarmee we over vijf belangrijke fasen van het IMYC-leerproces dieper uitweiden. Brengen en halen bij andere leraren die werken met IMYC of er heel benieuwd naar zijn!
 
Goed om te weten: de bijeenkomsten zijn toegankelijk voor zowel IMYC-scholen als andere belangstellenden.

Wat gaan we doen?

In deze Community Online staat de Kennisoogst centraal. Het activeren en bewust ophalen van voorkennis is een belangrijk onderdeel van het IMYC-leerproces. Wat weten je leerlingen al over het thema? Over welke vaardigheden beschikken de leerlingen al?
 
Natuurlijk is het ook interessant om met leraren van verschillende IMYC-scholen tips en ervaringen uit te wisselen. Tijdens de Community Online leren we met en van elkaar! Hoe leggen jullie bijvoorbeeld de kennisoogst vast? Welke werkvormen vind je goed? Hoe kun je als docent inspelen op de aanwezige voorkennis?
 
Het gaat om bewust en betekenisvol leren, met je leerlingen en ook met collega-docenten!

Aanmelden

Aanmelden kan via info@imyc-nederland.nl. Laat ons weten wie er graag deelnemen.

'Het onderwijs van Great Learning Nederland gaat naast vele jaren onderwijservaring wereldwijd uit van onderzoeken uit de hersenwetenschap.'