29 September, 2020

Aanscherping COVID-maatregelen

De opleidingen en trainingen gaan gelukkig gewoon door.
26 May, 2020

Maak kennis met IMYC

Hoe pitch je IMYC in twee minuten? We deden een poging met onderstaande animatie.
20 May, 2020

Groeien door delen

Voor alle tieners van middelbare en 10-14-scholen die momenteel noodgedwongen thuiszitten, hebben we drie korte lesunits ontwikkeld. De laatste unit is 'Groeien door delen en delen door groei'.
11 May, 2020

Subsidie internationalisering met IMYC

IMYC-scholen kunnen ook voor het schooljaar 20/21 subsidie aanvragen voor de internationalisering van hun onderwijs.
17 April, 2020

Maak je eigen DINK-kunst

Voor alle tieners van middelbare en 10-14-scholen die momenteel noodgedwongen thuiszitten, hebben we een korte lesunit over taal, kunst en cultuur ontwikkeld. De unit geeft extra steun aan ouders en is een extraatje voor alle leerkrachten en coaches.
16 March, 2020

Lesmateriaal Corona-uitbraak

We merken dat veel kinderen zorgen en vragen hebben over het coronavirus (COVID-19). “Is het echt gevaarlijk?” “Wat betekent het voor mij?”
13 September, 2019

Academie 1014 van start!

​Academie 1014​ uit Almere opende dit schooljaar haar deuren. De school is voor kinderen die eerder of later toe zijn aan de stap naar het regulier voortgezet onderwijs.
24 June, 2019

IMYC-Communitydag in Hilversum!

Op woensdagmiddag en -avond 19 juni vond de eerste IMYC-Communitydag plaats. IMYC’ers en IMYC’ers in spe kwamen bij elkaar om hun ervaringen met het curriculum te delen.
17 April, 2019

Hoe reilt en zeilt IMYC?

We houden je graag op de hoogte!
11 April, 2019

IMYC-ervaring in Nederland? Het Lorentz in Arnhem!

De eerste scholen zijn dit jaar met de Nederlandstalige versie van IMYC gestart. Het Lorentz Lyceum in Arnhem werkt al vier jaar met de Engelse versie. Die ervaringen zijn erg nuttig voor Great Learning Nederland en alle scholen die nu met IMYC beginnen. Geschiedenisdocent Kevin Slothouwer praat ons bij.
29 March, 2019

Hoe gaat het bij de Tienerschool Sneek?

De Tienerschool in Sneek is een recent opgerichte school en bovendien de eerste IMYC-lidschool voor Great Learning Nederland. Het IMYC-curriculum is ontworpen voor de onderbouw van middelbare scholen, maar zeker ook voor de in opkomst zijnde tienerscholen, die werken met leerlingen van 10 t/m 14 jaar. We zijn heel benieuwd naar de eerste ervaringen en vroegen het docent en coach van de Tienerschool Sneek Riemke bij de Leij.
01 October, 2018

IMYC van start!

Dit schooljaar gaat de eerste lidschool van IMYC Nederland van start met het curriculum.
22 December, 2017

MosaLira start met IMYC en IPC!

Binnen Stichting MosaLira gaan een aantal (speciaal onderwijs-)scholen starten met IPC en IMYC.
01 December, 2017

Welkom bij IMYC!

Hoera, de IMYC-website is live! IMYC is een vernieuwend onderwijscurriculum voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs, waarbij de focus op effectief en waardevol leren centraal staan.

Great learning, Great teaching and Great fun